PRÁCE SE ZÁJEMCEM
Jak probíhá spolupráce
Zde se dozvíte jaký je postup práce s klientem. Snažíme se ke každému
přistupovat individuálně, protože každý klient má svá specifika. Víme,
že každý je v jiné situaci a má jiné návyky. Navíc každý má různé
zaměstnání a vůbec pohybovou zátěž v průběhu dne. Další významnou předností je stálý monitoring a korekce zajišťující maximální dosažený efekt.
1 - ANALÝZA ORGANISMU
Jako první je velmi důležité analyzovat klienta, jak po stránce co jí, jaké má hodnoty váhy, tuků v %, viscerálních tuků. Důelžité jsou ale i jeho stravovací návyky, jaké užívá léky. Než bude klient hubnout musí být tělo na redukci váhy připraveno, jinak se dostaví jojo efekt.
2 - PŘEDEPSANÝ PLÁN
Druhým krokem k úspěchu je předepsaný plán ozdravění organismu a redukce váhy. U nás hubnete zdravě neslibujeme Vám žádné výsledky 20 kilogramů za týden. S námi hubnete přirozeně, zdravě a dlouhodobě, cílem našeho systému je změna životního stylu, návyků a vůbec způsobu jak klient přistupuje k životu. Jen tak se dá docílit kvalitních výsledků.
3 - NEUSTÁLÝ MONITORING
Denně je každý účastník programu monitorován a vyhodnocován. Každých 14 - 60 dní klienta měříme a monitorujeme jeho současný stav. Je velmi důležité sledovat zdali nedochází ke ztrátě svalové hmoty namísto tuků. Dále každých 12 dní je klient v jiné situaci a je třeba tomu přizpůsobit i jídelníček a nastavit různé procesy v organismu.
NEKUPUJTE BOJOVÉ OTRAVNÉ LÁTKY
DNEŠNÍ SVĚT STRAVY SE NEDĚLÍ NA KYSELOTVORNÉ A ZÁSADOTVORNÉ POTRAVINY
Dnes se svět nedělí na zásadotvorné a kyselotvorné potraviny, kterými tvoříme naše vnitřní prostředí. Kyselost je vytvářena zejména konzumací potravin s vysokým obsahem nežádoucích chemikálií. Svoji kyselost si tedy vytváříme i konzumací zásadotvorných potravin z konvenční produkce zemědělství. Proč?
- Za posledních 50 let se snížil obsah živin a minerálů v potravinách až o 85%! Jíme hluché potraviny, které nás v podstatě ani nezakyselují svým přirozeným způsobem, ani nám nepřivozují zásaditost.
- Extrémně se zvýšil obsah pesticidů a dalších nežádoucích chemikálií, které většina konvenčních potravin, ovoce i zeleniny obsahují.
Svět potravy se dělí na otraviny (konvenční chemizovaná zemědělská výroba) a bio potraviny (z ekologického hospodaření).
Pokud si nemůžete dopřát bio ovoce a bio zeleninu, raději to konvenční nejezte - nic nezískáte, jen si ublížíte!
- Za posledních 50 let se snížil obsah živin a minerálů v potravinách až o 85%! Jíme hluché potraviny, které nás v podstatě ani nezakyselují svým přirozeným způsobem, ani nám nepřivozují zásaditost.
- Extrémně se zvýšil obsah pesticidů a dalších nežádoucích chemikálií, které většina konvenčních potravin, ovoce i zeleniny obsahují.
Malý výčet kyselost způsobujících potravin:
- vše co je z bílé pšeničné mouky (pečivo, chleba, buchty, knedlíky, omáčky zahuštěné jíškou)
- bílý cukr, nahraďte melasou, medem, sirobem, třtinovým cukrem (ne stévií, pozor na hnědý cukr, je to obarvený rafinovaný bílý)
- bílou sůl, nahraďte himalájskou (nejlépe kapalkou)
- hovězí maso
- vepřové maso
- vnitřnosti
- kravské mléko, mléko UHT
- mořské velké ryby, lososy a produkty z nich, makrely, pangániuse apod.
- vodňanské kuře
- konvenční zeleninu a ovoce (nahraďte tou ze zahrádky, nebo BIO)
- bublinkové nápoje
- coca colu, pepsi colu, kofolu a podobné chemické pití
- vše co je označeno light
- dortíčky a moučníčky
- sóju, tofu a další výrobky ze sóji
- pop corn a další výrobky z GMO kukuřice
- vegeta, sojová omáčka, magi a další chemická kořenidla
- burgry všeho druhu a jídlo ve fast woodech
- tvrdý alkohol
- levnou uzeninu
- vlašák, bramborový salát, rumcajs salát apod. z lahůdkářství a supermarketů
- tyčinky, brambůrky, křupky . . .
- umělé tuky
- kávu s mlékem (nahraďte smetanou)